Rukaranta

Rukaranta on 2006 valmistunut lomahuoneisto Kesäjärven rannalla osoitteessa Topinranta 3. Sijainti hyvällä paikalla lähellä palveluita ja aktiviteettejä. Alhaalla 2 makuuhuonetta ja yläkerrassa avoin parvi, jossa sängyt 4:lle sekä levitettävä kulmasohva 2:lle. Petipaikat kaikkiaan 10:lle, joten sopii hyvin isollekin porukalle.

  IMG_6129  IMG_6142

Rukaranta on varustettu ja sisustettu laadukkaasti:

Keittiössä keraaminenliesi, uuni, mikro, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, astiastot 8-10:lle

Tuvassa varaava takka, kulmasohva, 8 hengen ruokapöytä, 21″ tv, cd-/radiosoitin

Makuuhuoneissa vaatekaapit, lukuvalot, parkettilattiat, peitot ja tyynyt

Eteisessä kuivauskaappi, siivouskaappi, portaat

Pesuhuoneessa pyykinpesukone, hiustenkuivain

Sähkösauna

Huoneistossa on lattialämmitys ja koneellinen ilmastointi lämmön talteenotolla. Lapsivarustuksena pinnasänky, potta ja syöttötuoli. Portaissa lapsiportti yläkerrassa. Alakerrassa 2 wc:tä, joista toinen pesuhuoneen yhteydessä. Pesuhuoneesta ja tuvasta ovet takaterassille. Etupihalla puuvarasto ja lämpöpistokepaikat autoille.

Hiihtämään ja moottorikelkkailemaan pääsee suoraan pihasta. Kelkkareitti ja ajetut ladut viereisellä Kesäjärvellä. Ruokakaupalle n. 1km ja laskettelemaan 2km. Skibussilla (pysäkille 100m) pääsee kätevästi rinteeseen, Rukakeskukseen tai vaikka Kuusamon kylpylään ja keskustaan.

Rannassa huoneiston oma nuotiopaikka. Nuotiopaikalle ja rantaan (20m) pitkospuita pitkin. Kesällä vuokralaisten käytössä soutuvene ja terassikalusto. Kesäjärvessä mahdollista myös uida ja kalastaa (siikaa, ahventa, haukea).

Sisäänkäynti on talon päädystä, jossa myös lasitettuterassi. Pesuhuoneesta, saunasta ja tuvasta näkymä Kesäjärvelle.