Asuntovaunu

Asuntovaunu LMC Favorit 590SK on tilava vaunu vuosimallia 2009. Vaunussa on Alden nestekiertoinen lämmitys ja myös lattialämmitys. Vaunu on yksiakselinen ja varustettu vetämistä vakauttavalla kitkavetopäällä. Rekisteröity 6:lle, omapaino 1240kg, kokonaispaino 1600kg, vaunun pituus (aisan kanssa) 7,6m ja leveys 2,5m.

Vaunun etuosassa on iso pöytäryhmä, josta saa levitettyä petipaikat 2-3:lle. Keskiosassa on toinen pienempi pöytäryhmä, josta saa levitettyä pedin yhdelle (65cm). Käytävän toisella puolella kiinteä vuode 84cm ja tämän yläpuolella yläpeti 60cm. Keskiosassa pedit 3:lle, jotka erotettavissa väliverhoilla vaunun etuosasta ja pesutiloista. Kiinteän vuoteen alla säilytystila, johon myös luukku vaunun ulkopuolelta.

HPIM4932      HPIM4910    HPIM4922

Ruoan valmistus tila on oven kohdalla ison pöytäryhmän ja kiinteän vuoteen välissä. Keittiössä mm. jääkaappi, pakastinlokero, kaasuliesi (3 keittopistettä), liesituuletin, keittiön allas ja kaapit. Käytävän toisella puolella henkarikaappi ja säilytystilaa. Vaunussa runsas valaistus, useita kattoikkunoita ja iso panoraama-kattoikkuna. Lattialla kevyet matot.

HPIM4933   HPIM4958   HPIM4896

Vaunun perällä on WC, käsienpesuallas ja suihkunurkka. Nämä on erotettu väliverholla makuuosasta ja pienemmästä pöytäryhmästä. Kasetti-WC tyhjennettävissä kätevästi vaunun ulkopuolella olevasta luukusta.

Vaunussa on tavallista leveämpi ulko-ovi. Oviaukon vapaa leveys on 71cm, mikä mahdollistaa myös pyörätuolilla pääsemisen vaunuun karhennettuja luiskia pitkin. Sisällä liikkuminen mahdollista n.70cm leveällä apuvälineellä.

Oven puoleisella sivulla on rullattava pussimarkiisi. Vaunun varustuksena myös kokoontaittuvat pihapöytä ja lepotuolit. Vuokraukseen sisältyy kaasupullo, WC-aine, astiastot/ keittiötarvikkeet, apupeilit sekä liikenne- ja kaskovakuutukset.

Varaukset ja tiedustelut 041-4365475/ Markus 

tai sähköposti lehto_markus@hotmail.com